«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Θλίψη στην οικογένεια του αθλητισμού… «έφυγε» ο Κώστας Παπαγεωργίου



Συγκλονισμένη η οικογένεια του στίβου από τον ξαφνικό θάνατο του καθηγητή φυσικής αγωγής-προπονητή Κώστα Παπαγεωργίου που έχασε τη ζωή του σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα χθες στις 13:00 στην διασταύρωση Χάλκης-Πλατύκαμπου στην Λάρισα.  
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν την βαθειά τους λύπη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
Ο Κώστας σε ηλικία 58 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες (Πέμπτη 24/1) αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους και στα δύο του παιδιά.  Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 13:00 στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας - Βόλου, στο ύψος της διασταύρωσης Χάλκης - Πλατύκαμπου και ενώ εκείνη την ώρα στην περιοχή υπήρχε ισχυρή βροχόπτωση και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Κώστα Παπαγεωργίου επέβαιναν η μητέρα και η θεία του, οι οποίες επίσης έχασαν τη ζωή τους, όπως και ο οδηγός του άλλου οχήματος.
Αγαπητός, χαμογελαστός, διακριτικός, χαμηλών τόνων, εργατικός και πάνω από όλα άνθρωπος του αθλητισμού με μεγάλη προσφορά και αγάπη για τον στίβο αλλά και την ρυθμική γυμναστική.
Ήταν προπονητής στίβου και μαζί του πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες η Ελένη Καλογήρου (400μ),  ο Θανάσης Τσιουρής (100μ 4ος Παγκόσμιο Εφήβων το 1979) , ο Γιώργος Σκαφιδάς, (800μ) και πολλοί  ακόμα αθλητές και αθλήτριες στην περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα.
Για το διάστημα 1987-1990 ήταν τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ενώ διετέλεσε πρόεδρος στην ΓΕ Λάρισας.
Επιπλέον, υπηρέτησε ως παράγοντας το άθλημα της γυμναστικής επί σειρά ετών, δείχνοντας ξεχωριστό ζήλο στην ανάπτυξη της ρυθμικής και συμβάλλοντας στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητριών. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαγεωργίου ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Γ.Ο., καθώς και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ρυθμικής γυμναστικής της Ομοσπονδίας.  
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Χάλκη Λάρισας σήμερα (Παρασκευή 25/1) μαζί με αυτή της μητέρας και της θείας του.
πηγή: Σ.Ε.ΓΑ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου