«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ

                                        ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

  Σε μια ζεστή και λιτή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα τύπου του Καυταντζογλείου Σταδίου, ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. έκοψε τη βασιλόπιτα του παρουσία προπονητών, παραγόντων και φίλων του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσ/νίκης κ. Τομπούλης Αναστάσιος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού
Θεσ/νίκης κ. Μιχελαράκης Δημήτριος, ο εκπρόσωπος της Διοίκησης του Εθνικού Καυταντζογλείου Θεσ/νίκης κ. Τσιφτσόγλου Στέργιος και ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος.
Χαιρετισμό απέστειλε ο π. πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Γεώργιος Μαρσέλλος
« Σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την ευγενική πρόσκληση σας. Αδυνατώ λόγω αποστάσεως να παραβρεθώ, θα είμαι πάντως νοερά μαζί σας.
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, αν και είμαι βέβαιος ότι είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων.
Εύχομαι επίσης κάθε επιτυχία στο έργο σας.»

Φιλικά
Γιώργος Μαρσέλλος

Το φλουρί έτυχε ο συνάδελφος – προπονητής κ. Περικλής Χατζηΐωαννίδης που παρέλαβε το συμβολικό δώρο από τον πρόεδρο του Σ.Π.Σ.Β.Ε. κ. Μηνά Κυριάκο.
Ακολούθησε η εισήγηση από τους συναδέλφους – προπονητές κ.κ. Τσούγκο Γεώργιο και Μάμαλη Στέφανο για θέματα προπονητικής.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Εθνικού Καυταντζογλείου Σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας τύπου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τους ομιλητές του σεμιναρίου κ.κ. Τσούγκο Γεώργιο και Μάμαλη Στέφανο.
Τον χορηγό για το δώρο στον τυχερό που έτυχε το φλουρί ,το κατάστημα αθλητικών ειδών everlast στην Θεσ/νίκη και φυσικά όλους τους συναδέλφους – προπονητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου.


Με τιμή
το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου