«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση για τις προσλήψεις για παράλληλη στήριξη εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Θέμα: "Ενημέρωση για τις προσλήψεις για παράλληλη στήριξη εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π)-για την πρόσληψη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) των Ε.Δ.Ε.Α.Υ."
Σύμφωνα με  ενημέρωση που είχαμε από την Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2012, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η πρόσληψη εξακοσίων(600) εκπαιδευτικώνκαι μετά θα ακολουθήσει η πρόσληψη τριακοσίων (300) συναδέλφων από το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π), για την κάλυψη αναγκών της παράλληλης στήριξης.
Για να προσληφθούν συνάδελφοι από το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π), οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ  που προβλέπονται στον ν.4115/2013, χρειάζεται να καταρτισθεί από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής ο κανονισμός λειτουργίας των επιτροπών αυτών, να υπογραφεί από τον Υπουργό Παιδείας και να γίνει ανά Περιφέρεια σύσταση Σ.Δ.Ε.Υ από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται πως για φέτος θα προσληφθούν τετρακόσιοι (400) περίπου συνάδελφοι Ε.Ε.Π και το πρόγραμμα θα ισχύει και για τα επόμενα δυο(2) χρόνια. Οι προσλήψεις θα γίνουν δια των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π, από τους υπάρχοντες αξιολογικούς πίνακες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της χώρας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                       Η Γ. Γραμματέας  
Βούγιας Βασίλης          Κατσούλη Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου