«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Προσωπική Επιστολή προς τους Συναδέλφους



Πτολεμαΐδα 19-2-2013

Θέμα: «Άρση πιθανών παρεξηγήσεων»
Κατά τη χθεσινή πολυπληθή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (18-2-2013) που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, αναφωνήθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων της περιοχής μας, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ανάμεσα σε αυτά δηλώθηκε το όνομα του δικού μας συλλόγου, σύμφωνα και με το e-mail που στάλθηκε την Παρασκευή 15-2-2013 στα σχολεία. Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως, ακούστηκε και το όνομα του  «12ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας». Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν να δεχθώ εγώ προσωπικά άμεσα αλλά και μέσω συναδέλφου στο Δ.Σ. έμμεσα, τις δικαιολογημένες αντιδράσεις συναδέλφων μου για τη μονομερή προβολή του 12ου Δημοτικού.  
Οφείλω λοιπόν να δηλώσω προς όλους σας, πως υπεύθυνος γι αυτή την «αγωνιστική» δήλωση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου ο οποίος αναγνώρισε το λάθος του (γι αυτό και το αναφέρω δημόσια) και δήλωσε ότι έπρεπε να ανακοινώσει «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου», μια και τα περισσότερα παιδιά παρευρίσκονταν με τους γονείς τους στο χώρο, αλλά το 12ο Δημοτικό ως δημόσια υπηρεσία, λειτούργησε κανονικά ακόμη και το ολοήμερο, έστω και με ελάχιστους μαθητές.
Επειδή λοιπόν οποιαδήποτε μομφή μονομερούς αγωνιστικής προβολής ή συνέχεια του ζητήματος, μετά τις παραπάνω διευκρινήσεις, πιστεύω ότι μόνο υστεροβουλία θα μπορούσε να επιδείξει, θεωρώ το θέμα λήξαν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς , Στάθης Θεοφυλακτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου