«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη η δίκη του Συλλόγου Δασκάλων Λάρισας


Συνεχίζεται αύριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, η διακοπείσα στις 30/1/2013 δίκη κατά μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», από την πρώην Δ/ντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αρχίσει περί την 13.00 ώρα αλλά στις 14.00 έγινε τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Υπήρξε διακοπή μιας ώρας και επειδή το ωράριο των δικαστικών τελειώνει στις 15.00, δόθηκε αναβολή για μια ακόμη φορά (η 7η κατά σειράν αν μετράμε σωστά).
Σε συνέντευξη τύπου, που είχε παραχωρήσει την προηγουμένη της δίκης, ο Σύλλογος Δασκάλων επεσήμαινε ότι «το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» σύρεται από την πρώην Δ/ντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στα δικαστήρια, σε μια προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης».
Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου περατώθηκε, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, η δίκη του συναδέλφου και πρώην μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» Βασίλη Μπούσιου, ο οποίος διωκόταν για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος της ιδίας πρώην διευθύντριας. Μετά την ακροαματική διαδικασία, η κατηγορία εναντίον του εξέπεσε και ο συνάδελφος κρίθηκε ομόφωνα αθώος.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου