«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ΣτΕ προσφεύγουν 8 Πανεπιστήμια για τη διαθεσιμότητα 1.349 υπαλλήλων



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Οι Πρυτάνεις των οκτώ Πανεπιστημίων που τίθενται σε διαθεσιμότητα 1349 διοικητικοί υπάλληλοι   την ερχόμενη εβδαομάδα θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για να ζητήσουν την ακύρωση  και  αναστολή   ΚΥΑ Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θέτει σε διαθεσιμότητα τους  υπαλλήλους.
 Το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων για το θέμα αυτό, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).
Μετά την υπογραφή της ΚΥΑ,  , οι Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού κάθε Ιδρύματος από τα 8 που συμμετέχουν στην διαθεσιμότητα, και μόνον αυτών, υποχρεούνται να υποβάλουν  εντός προθεσμίας 15 ημερών, στην ψηφιακή φόρμα του ΑΣΕΠ τα προσόντα όλων των υπαλλήλων των κλάδων και ειδικοτήτων που συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα . Μετά την υποβολή των στοιχείων το ΑΣΕΠ μοριοδοτεί και συντάσσει Πίνακες Κατάταξης και τους αποστέλλει στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο και εκδίδει τους τελικούς Πίνακες των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσει και με την ενδοιδρυματιοκή ,κινητικότητα.
Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα γίνει πρόσκληση από το υπουργείο Παιδείας για τις   646 θέσεις κατανεμημένες σε 25 Ιδρύματα (ΤΕΙ και Πανεπιστήμια) οι οποίες θα «καλυφθούν»  από το προσωπικό που τίθεται σε διαθεσιμότητα σε ειδικό πρόγραμμα «Δια-Ιδρυματικής κινητικότητας». Το  ΑΣΕΠ θα κάμει τη μοριοδότηση  και θα  αποστέλλει τους πίνακες στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο και εκδίδει τους τελικούς Πίνακες κατάταξης  των υπαλλήλων στις   646 θέσεις .
  ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥς ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ 8 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ



Φωτό: Αρχείο eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου