«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία - Ολα τα ονόματα


Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60 (κριτήρια επιλογής για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Α και Β της σχετικής προκήρυξης)
ΘΕΜΑ: Πίνακας μοριοδότησης εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60 (κριτήρια επιλογής για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Α και Β της σχετικής προκήρυξης) 
Σε εκτέλεση της παρ. 1β, του άρθρου 4 της Φ. 821/703Κ/54179/Ζ1 ΥΑ (ΦΕΚ τ. Β’ 1714, 16-5-2012) ανακοινώνουμε: 
α) αλφαβητικό πίνακα Α υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, στον οποίο παρατίθεται το σύνολο των μονάδων που προκύπτουν από τα μοριοδοτούμενα στοιχεία κατά κατηγορία κριτηρίων 
β) αλφαβητικό πίνακα Β υποψηφίων οι οποίοι αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής, είτε επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, είτε λόγω μη υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών. 
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ένστασης μέσα σε τρεις (03) εργάσιμες μέρες από την επόμενη της ανάρτησης. Η ένσταση κατατίθεται στο ΥΠΑΙΘ (Α. Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι, Διεύθυνση Π.Ο.Δ.Ε., Γραφείο 1165, υπόψη Κ. Μπαρούτα και Κ. Χαλκιαδάκη) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνσηdipode3@minedu.gov.gr
 
Οι υποψήφιοι που θα γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής θα προσκληθούν σε προφορική συνέντευξη, η ημερομηνία της οποίας θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως μέσω του διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου