«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Με μυστική ψηφοφορία αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων οι υπάλληλοι του ΕΚΠΑ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11 το πρωί, οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στη συνέχεια θα στηθεί κάλπη , προκειμένου να γίνει μυστική ψηφοφορία για το εάν θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις ή όχι, οι οποίες έκλεισαν 11 εβδομάδες.
Μέχρι σήμερα η ψηφοφορία επί των απεργιών στις Γενικές Συνελεύσεις γίνονταν δια ανατάσεως χειρός.
Στη Γενική Συνέλευση η πρόεδρος του Συλλόγου Νάνσυ Μιχοπούλου θα ενημερώσει τους διοικητικούς υπαλλήλους για το περιεχόμενο της τρίωρης συνάντησης με τον υπουργό παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, παρουσία και του Πρύτανη του ΕΚΠΑ Θ. Πελεγρίνη.
Πρόεδρος υπαλλήλων ΕΚΠΑ στο esos: Θετικό το αποτέλεσμα από τη συνάντηση με τον υπουργό
Χθες   το esos ρώτησε την πρόεδρο του Συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών  Νάνσυ Μιχοπούλου πως πήγε η συνάντηση με τον υπουργό.
«Εάν εννοείτε το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν θετικό», μας απάντησε και συνέχισε: « Στη συνάντηση έγινε εξειδίκευση των προτάσεων  που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας».
Esos: Πως ήταν το κλίμα στην τρίωρη συνάντηση:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπήρξε πολύ καλό κλίμα.
Esos: Πιστεύετε ότι θα ανοίξει  το Πανεπιστήμιο:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αύριο έχουμε Γενική Συνέλευση , όπου θα μεταφέρουμε τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση και οι συνάδελφοι θα κληθούν αναπαοφασίσουν
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών  Θεοδόσης Πελεγρίνης δήλωσε ότι ζήτησε από τον υπουργό Παιδείας να μη χάσει κανείς  υπάλληλος τη δουλειά του κι επανέλαβε   ότι  βούληση της Συγκλήτου είναι να ανοίξει άμεσα το Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου