«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφηκε και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η συγκρότηση του Συμβουλίου του Ιονίου Πανεπιστημίου


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως   η διαπιστωτική πράξη διορισμού του Συμβουλίου Ιδρύματος του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Ειδικότερα η συγκρότηση σε σώμα του Συμβουλίου του Ιονίου Πανεπιστημίου σύμφωνα με το Ν.4009/11, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, έχει ως ακολούθως:
1. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνα,   Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μονπελιέ III, της Γαλλίας, ως Πρόεδρος.
2. Καραπιδάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ,  Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως Αναπληρωτής Πρόεδρος.
3. Καλδή Χρυσούλα− Μιράντα του Δημοσθένους  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως εσωτερικό μέλος.
4. Κανελλόπουλος Νικόλαος− Γρηγόριος του Κωνσταντίνου, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως
εσωτερικό μέλος.
5. Παππάς Θεόδωρος του Γεωργίου,  Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως εσωτερικό μέλος.
6. Πολίτης Μιχάλης του Αλεξάνδρου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως εσωτερικό μέλος.
7. Χρυσικόπουλος Βασίλειος του Κωνσταντίνου, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως εσωτερικό μέλος.
8. Αλεξανδρής Νικόλαος του Αλεξάνδρου,  Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ως εξωτερικό μέλος.
9. Γραμματικός Ιωάννης του Στεφάνου,   Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, ως εξωτερικό μέλος.
10. Φιδετζής Βύρων του Αθανάσιου, Αρχιμουσικός της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ως εξωτερικό μέλος.
Η θητεία των ανωτέρω λήγει στις 31−8−2016.
 . Σύμφωνα με την απόφαση  οι φοιτητές  παρότι κλήθηκαν εγγράφως να εκλέξουν τον εκπρόσωπο τους σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 3316/03−10−2012 πρόσκληση, δεν προχώρησαν σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του εκπροσώπου τους στο Συμβούλιο.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου