«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο Διευθυντής του προέδρου της ΟΛΜΕ ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου του υπουργού Παιδείας


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θέμη Κατσιφάκη , όταν στη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας παρών ήταν και  ο μέχρι το 2011  Διευθυντής του στο Γ ΕΠΑΛ Χαλανδρίου Τάσος Χριστάκης.
Ο κ. Χριστάκης που σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής του ΓΕΛ Βριλησίων, ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή του Γραφείου του υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου.
 Διευθυντής στο Γραφείο  του υφυπουργού Παιδείας Κώστα  Κουκουδήμου τοποθετήθηκε ο εκπαιδευτικός Χρήστος Τζιμόπουλος.
Ο υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, αναμένεται εντός των ημερών  να επιλέξει τον Διευθυντή του Γραφείου του.
Ποιος είναι ο Τάσος Χρηστάκης  
Γεννήθηκε το 1958 στην Κύμη Ευβοίας. Είναι καθηγητής Μαθηματικών και Πληροφορικής. Υπηρετεί ως Διευθυντής στο 2ο Λύκειο Βριλησσίων. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Επιχειρησιακή Έρευνα-Πληροφορική και την Εφαρμοσμένη Στατιστική. Είναι τέως Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.
Στις Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του  Γ. Σγουρού.
Επί 12 έτη είναι Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων και τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βριλησσίων και πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής.
Για πολλά χρόνια ήταν σύνεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ).
Έχει θητεύσει ως γραμματέας και πρόεδρος της Α-Γ’ ΕΛΜΕ Αττικής (Σύλλογος Καθηγητών), πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων και πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Βριλησσίων.
Είναι αιμοδότης 35 χρόνια , μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων η «Αλληλεγγύη».
Φωτό: esos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου