«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Φ.Α. ΥΠΑΙΘ: Ο Α. Λοβέρδος γλίτωσε από βέβαιο "θάνατο" τον ελληνικό σχολικό αθλητισμό


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ο  Διευθυντής Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας Στέλιος Δασκαλάκης από την Αμβέρσα του Βελγίου όπου βρίσκεται για συνάντηση εργασίας του Προεδρείου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF), δήλωσε  στο esos για το νέο οργανόγραμμα του ΥΠΑΙΘ:
Α.Η σημερινή ηγεσία του Υπ. Παιδείας γλίτωσε από βέβαιο "θάνατο" τον ελληνικό σχολικό αθλητισμό. Οι άνθρωποι της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού πρέπει να γνωρίζουν πως όταν ο κ. Λοβερδος ανέλαβε ως υπουργός Παιδείας το οργανόγραμμα που είχε προωθηθεί για έγκριση στο ΣΤΕ προέβλεπε ένα Τμήμα Φυσικής Αγωγής. Αυτό θα σήμαινε, με λίγα λόγια, την άμεση διάλυση του ελληνικού Σχολικού Αθλητισμού.
Β.Με τις άμεσες ενέργειες του κ. υπουργού, του (και Ολυμπιονίκη) υφυπουργού Κ. Κουκοδήμου αλλά και του υφυπουργού Α. Δερμετζοπουλου επανήλθε στο οργανόγραμμα η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής. Αυτό γλίτωσε, όπως προείπα, από βέβαιο "θάνατο" τον ελληνικό σχολικό αθλητισμό, σε μια περίοδο μάλιστα που έχει κατακτήσει τόσο τη διεθνή αναγνώριση, όσο και αγωνιστικές επιτυχείς.
Γ.Θεωρώ  ότι, μετά απ' όλα αυτά,  τόσο οι άνθρωποι του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα,  ιδιαίτερα δε ο κόσμος της Φυσικής Αγωγής, οφείλουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ στη σημερινή Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου