«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Στύλιος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα της βουλγαρικής θηριωδίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Δράμα. Παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ypdvmth thumb other250 0Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Στύλιος  εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα της βουλγαρικής θηριωδίας που  πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Δράμα. Παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο «Μνημείο Σφαγιασθέντων».

«Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα και μεγάλη η συγκίνησή μου, που παρίσταμαι  εδώ σήμερα.  Μια ήμερα Μνήμης κατά του ολοκληρωτισμού , του ναζισμού και των ιδεολογιών που μετατρέπουν τον άνθρωπο σε λυκάνθρωπο.  Οφείλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα για όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας . Πρέπει να υπάρξει μια αναγνώριση αλλά και μια δημόσια συγγνώμη από αυτούς που προκάλεσαν αυτές τις θηριωδίες . Στην πατρίδα μου την Άρτα  έχουμε κι εκεί μαρτυρικά χωριά, με πιο γνωστό το Κομμένο, όπου σφαγιάσθηκαν και εκτελέσθηκαν συμπολίτες μας , έλληνες πατριώτες. Γι’ αυτό το λόγο είναι διπλή η συγκίνησή μου»  δήλωσε ο κ. Στύλιος.
Στις εκδηλώσεις  παρευρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ  του Νομού Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας, κ. Γιώργος Λαζουράς.
Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων μετέβη στο μαρτυρικό  Δοξάτο Δράμας, όπου είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη και εκπαιδευτικούς .
Στη συνέχεια, ο κ. Στύλιος  συμμετείχε σε σύσκεψη στην  Περιφερειακή Ενότητα Δράμας με τον  Αντιπεριφερειάρχη  Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον  βουλευτή κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των  ΙΕΚ και ΣΔΕ ,  τη διευθύντρια της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου συζήτησαν για θέματα εκπαίδευσης.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου