«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δντής 6ου Δ.Σχ. Γιαννιτσών: Δε συμμετέχω στη διαδικασία για την αξιολόγηση

 pekp.gr
«Αξιολόγηση διευθυντή»
Κύριε διευθυντή εκπαίδευσης,
Απαντώντας στο με αρ. πρωτ. ΔΥ/19-11-14 έγγραφό σας αναφέρω ότι υπακούω στην απόφαση (αρ. πρωτ, εγγρ. ΔΟΕ 1207 / 10-11-2014) του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της οποίας είμαι μέλος εδώ και τριάντα (30) και πλέον χρόνια και δηλώνω Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία που αφορά την αξιολόγηση και την ΑΕΕ από 2-11-14 μέχρι έως 23-12-2014.
Δεν έχω καμιά αντίρρηση να αξιολογηθώ έναντι ενός έργου για τον προγραμματισμό του οποίου θα φέρω την ευθύνη. Ο φορέας που εκπροσωπείτε με καλεί σε αξιολόγηση ως διαμεσολαβητικό όργανο μιας διαδικασίας που ο ίδιος επιβάλλει και που τον «προγραμματισμό» και τη διαχείριση αυτής της διαδικασίας καλούμαι απλά να διεκπεραιώσω.
 Κατόπιν όλων των παραπάνω αναφέρω ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω σε καμιά είδους «συνάντηση – συζήτηση» για την επικείμενη αξιολόγηση καθώς εγείρεται για μένα θέμα προσωπικής και εργασιακής αξιοπρέπειας, με βρίσκει συνειδησιακά αντίθετο και γιατί με την επιβαλλόμενη αξιολόγηση διαταράσσεται η σχολική μονάδα και οι σχέσεις των εκπαιδευτικών.
Γιάννης Πετρόπουλος,
Διευθυντής 6ου Δ.Σχ. Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου