«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Εξ αποστάσεως μαθήματα για εκπαιδευτικούς και μαθητές με την αξιοπιστία του Πανεπιστημίου Πειραιώς




O νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (http://elearning.ec.unipi.gr/)  αρχίζει στις 19 Ιανουαρίου 2015.
Εκατοντάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα μας, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο.
Σύμφωνα με το Ν.3839/2010 και το προεδρικό διάταγμα 152/240-ΦΕΚ 5/11/2013-4107, μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από δημόσιο φορέα σαν το δικό μας Πανεπιστήμιο, είναι αναγνωρισμένα. Το πρόγραμμα μας είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής στα πιστοποιημένα προγράμματα e-learning.
Η θεματική ενότητα 2 (http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/school-economics/)
περιέχει 28 μαθήματα τα οποία ενδιαφέρουν τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές. Ενδεικτικά θέματα που καλύπτει η ενότητα αυτή είναι τα Οικονομικά της Εκπαίδευσης, η διαχείριση των πόρων στις εκπαιδευτικές μονάδες, οι επενδύσεις στην εκπαίδευση, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, και θέματα που αφορούν τη Νέα Ελληνική Γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαχείρισης Σπουδαστών στο τηλέφωνο 210.41.42.055 και email: elearnec@unipi.gr

Πηγή: Επιμόρφωση alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου