«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΙΕΚ: Καθυστερεί η έκδοση των αποτελεσμάτων των αποφοίτων


Άρχισαν οι αιτήσεις για τις νέες εξετάσεις

Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μέσα στον Φεβρουάριο θα εκδοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. Τη δήλωση αυτή έκανε στο esos ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΠ, που διεξήγαγε της εξετάσεις , Γιώργος Τυπάς, το οποίο συναντήσαμε στον τρίτο όροφο του υπουργείου Παιδείας.

Το μεγαλύτερο αριθμό εξεταζόμενων συγκεντρώνουν οι ειδικότητες: Νοσηλευτικής Χειρουργείου, Βοηθού Φυσικοθεραπευτή, Ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικού Αυτοκινήτου, Αισθητικής και Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης. Πέραν της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Αυξημένη συμμετοχή στις εξετάσεις είχαν η Πελοποννήσου και η Κρήτη.
Άρχισαν οι αιτήσεις για τις εξετάσεις Πιστοποίησης των αποφοίτων των ΙΕΚ
Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων από σήμερα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).
Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το σχετικό έγγραφο που περιέχει όλες τις πληροφορίες.
Οι εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. όλων των Ειδικοτήτων διεξάγονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της αριθμ. 2944/2014 Κοινής Υπουργικής Απόφασης Οικονομικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.Ε.Κ. Β΄ 1098/30.04.2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου