«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Περιορίστηκαν δραστικά οι εναπομείνασες πιστώσεις αναπληρωτών




Δεκάδες προσλήψεις αναπληρωτών σημειώθηκαν χθες από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.  Συνολικά ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις  202 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου και πλήρους ωραρίου.
Οι προσλήψεις αφορούσαν την Α/θμια, Β/θμια ενώ πραγματοποιήθηκαν τρεις προσλήψεις και στην Ειδική Αγωγή σε ειδικότητες Β/θμιας.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 18 έως και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Παράλληλα ανακοινώθηκαν άλλες 52 προσλήψεις σήμερα. 50 για την Ειδική Εκπαίδευση και 2 για το Γυμνάσιο Ε.Κ.Κ Ν Αυλώνα.
Δεδομένου ότι οι πιστώσεις ήταν στις 30/1 περίπου 620 σύμφωνα με τον αιρετό κ. Κορδή και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν πραγματοποιηθεί 478 προσλήψεις αναπληρωτών οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι έχουν απομείνει συνολικά περίπου 142 πιστώσεις οι οποίες όμως μπορούν να δώσουν περισσότερες προσλήψεις. Υπολογίζουμε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα περίπου 300 προσλήψεις, αφού όπως έχει γράψει το news.gr σημαντικό ρόλο παίζουν οι ανθρωπομήνες απασχόλησης.
ΒΘΜΙΑ 159
ΑΘΜΙΑ 42
ΕΙΔΙΚΗ 53
ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ 254
Ονόματα αναπληρωτών ειδικοτήτων Αθμιας
Ονόματα 4 εκπαιδευτικών αγγλικής γλώσσας Αθμιας
Ονόματα αναπληρωτών ειδικής αγωγής
Ονόματα 157 αναπληρωτών Β/θμιας
Ονόματα Αυλώνα
Ονόματα Ειδική Αγωγή ΑΜΩ 50 αναπληρωτών

Καλόγηρος  Βασίλειος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου