«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015


Περισσότερα από τρία χρόνια θα χρειαστεί να περιμένουν χιλιάδες συνταξιούχοι του Δημοσίου, νομικοί και ιδιωτικοί υπάλληλοι που έχουν κάνει αίτηση συνταξιοδότησης ακόμη και το 2013 για να πάρουν στα χέρια τους τα χρήματα από το εφάπαξ που δικαιούνται! Οι εκλογές πάγωσαν τα πάντα!
Οι εκλογές πάγωσαν τη διαδικασία εύρεσης ενός νέου υπολογισμού του εφάπαξ. Ουσιαστικά μέχρι και τον Οκτώβριο δεν υπάρχει περίπτωση τα προνοιακά Ταμεία να βρουν μια λύση και έτσι η καταβολή των 62.000 εφάπαξ που είναι σε αναμονή δεν πρόκειται να γίνει πριν περάσουν ακόμη τρεις μήνες.
Δεν είναι όμως μόνο η καθυστέρηση. Στην περίπτωση που εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα απαιτούν οι δανειστές τότε για τους περισσότερους δικαιούχους η μείωση θα ξεπεράσει το 50%.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr






Ενημερωτικό σημείωμα
Για τις εγκυκλίους των αναπληρωτών
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου, εστάλησαν σήμερα για δημοσίευση σε ΦΕΚ και οι τρεις εγκύκλιοι πρόσληψης αναπληρωτών (Γενικής, Ειδικής, Μουσικής).
Ακυρώνεται η προηγούμενη διαδικασία και προβλέπεται προθεσμία επτά εργάσιμων ημερών, από τη δημοσίευση, για υποβολή αιτήσεων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: οι συνάδελφοι μπορούν να υποβάλλουν νέα αίτηση, να τροποποιήσουν την παλιά ή απλά να την επικαιροποιήσουν . Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να κάνουν επικαιροποίηση της αίτησης, παίρνοντας νέο αριθμό πρωτοκόλλου, από τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, ακόμα κι αν δεν κάνουν καμία αλλαγή.
Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ
Δημήτρης Μπράτης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου