«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Οι εξηγήσεις του Ν. Φίλη για την καθυστέρηση πρόσληψης αναπληρωτών


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Χρ. Δήμα σχετικά με τα κενά στην Κόρινθο, έδωσε τις ακόλουθες εξηγήσεις γενικότερα για το πρόβλημα:
 -Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε εγκαίρως τις προπαρασκευαστικές διαδικασίες για τη σύνταξη προσωρινών πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών.
-Ομως μετά από αίτησης αναστολής εκτέλεσης της πρώτης πρόσκλησης ενώπιον του ΣτΕ από υποψήφιους αναπληρωτές, το Τμήμα Αναστολών του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου ανέστειλε την εκτέλεση της οικείας πρόσκλησης και διέταξε τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης .
-Σε εκτέλεση της εν λόγω απόφασης εκδόθηκαν σχετικές Προσκλήσεις, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων.
- Κατόπιν των ανωτέρω, επαναλήφθηκε η διαδικασία υποβολής των σχετικών αιτήσεων για όλους τους υποψηφίους αναπληρωτές και ως εκ τούτου καθυστέρησε η σύνταξη των πινάκων και κατά λογική συνέπεια και των Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν στις προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών των αρχικών Φάσεων πρόσληψης.
Α. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Β. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου