«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17.00΄ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Hεκδήλωση με τίτλο «Αυτοκίνηση…. χωρίς αυτοκίνητο» οργανώνεται από την έκτη τάξη του σχολείου σε συνεργασία και με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης. 
Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DELT_TYPOU.doc)DELT_TYPOU.doc[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]35 kB21-09-2016 12:03

 

 

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για δασκάλους της ΣΤ΄ τάξης


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων &΄ Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « Ορίζοντες» σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Κοζάνης ( Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων) διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κοζάνη, το οποίο απευθύνεται στους δασκάλους της ΣΤ΄ τάξης με θέμα: «ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» και αφορά στη μετάβαση από την ΣΤ΄ δημοτικού στην Α΄ γυμνασίου.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί  την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του κέντρου πρόληψης (Πλατεία Λασσάνη 11, Κοζάνη), 17:00μ.μ. – 20:00μ.μ.
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (01-ANAKOINWSH.doc)01-ANAKOINWSH.doc[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]747 kB21-09-2016 11:40
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (02_PROGRAMMA.doc)02_PROGRAMMA.doc[ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ]827 kB21-09-2016 11:41

 

 

 

Σύσταση οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αιρετού του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Μπράτη Δ.: Στο υπουργείο οικονομικών η απόφαση για τη σύσταση των 2223 οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ.
Υπογράφηκε χθες από τον υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη η Κ.Υ.Α που προβλέπει τη σύσταση 2223 οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ και διαβιβάσθηκε" χέρι με χέρι" στο υπουργείο Οικονομικών ,προκειμένου να υπογραφεί άμεσα ,έτσι ώστε να προχωρήσουν ταχύτατα οι διαδικασίες για τους μόνιμους διορισμούς στην Π.Ε.

 

 

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για αποσπάσεις και αποδεσμεύσεις εκπαιδευτικών για μετάταξη σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αιρετού του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Παληγιάννη Β. Τη Δευτέρα πιθανότατα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για να εξετάσει θέματα που έχουν άμεση σχέση με τις  αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (νέες αιτήσεις, ανακλήσεις, τροποποιήσεις).
Είναι αλήθεια, πως πολλοί συνάδελφοί μας με πολλαπλά προβλήματα υγείας και οικογενειακά βρέθηκαν ίσως για πρώτη φορά μακριά από τις οικογένειές τους.
Η άποψη των υπηρεσιών είναι να   γίνουν μόνο κατά προτεραιότητα αποσπάσεις.
Πιστεύω πως εφόσον υπάρχουν κενά πρέπει να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις απόσπασης.
Σ’ ότι αφορά την αποδέσμευση των πάνω από 150 αιτήσεων συναδέλφων για μετάταξη σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π. το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. δεν έχει κανένα λόγο να μην αποδεσμεύσει όλους τους ενδιαφερόμενους. Επισημαίνω ότι η αποδέσμευση δε σημαίνει και ικανοποίηση του αιτήματος της μετάταξης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήσετ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου