«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα πιο όμορφα Πανεπιστήμια στον πλανήτη





Το ποσοστό των φοιτητών που φεύγουν από την Ελλάδα για να εισαχθούν σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, είναι αρκετά υψηλό και σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά η ροές προς το εξωτερικό έχουν κλιμακωθεί, έτσι και αλλιώς ακούμε πλέον συνέχεια για το φαινόμενο brain drain.
Εκτός των αφιερωμάτων που κάνει το spoudase.gr σχετικά με τις σπουδές στο εξωτερικό, την επαγγελματική προοπτική, τα τμήματα και τα γνωστικά αντικείμενα που "μαγνητίζουν", κάναμε και σας παρουσιάζουμε μια καταγραφή - αφιέρωμα αισθητικού περιεχομένου
Παρακάτω θα δείτε τα ωραιότερα πανεπιστήμια του κόσμου που ακόμα και αν δεν έχει καμία ανάγκη σχετικά με την ένταξή σου στον εργασιακό τομέα, είναι ικανή αυτή η ομορφιά να σε κάνει να γυρίσεις ξανά στα θρανία!
To Spoudase.gr είναι μια επαγγελματική προσπάθεια για καταγραφή όλων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών στην Ελλάδα και η κατανομή τους με βάση διάφορα κριτήρια. Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης σπουδών στην Ελλάδα η οποία παράλληλα παρέχει συμβουλές σπουδών και μέσω Facebook.
Ακολουθήστε την σελίδας του spoudase.gr εδώ
1. ΟΞΦΟΡΔΗ
Οξφόρδη
Η ονειρεμένη αρχιτεκτονική της Οξφόρδης έχει εμπνεύσει γενεές και γενεές μαθητών
2. ΧΑΡΒΑΡΝΤ
Το Χάρβαρντ είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Αμερικής, το οποίο χρονολογείται από το 1636 και είναι διάσημο για τα κόκκινα κτίρια και τις κατάφυτες αυλές του.
Χάρβαρντ
Δείτε την συνέχεια στο spoudase.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου