«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Επανατοποθετήσεις μόνιμων εκπαιδευτικών - Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΠΕ70 σε Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ


Σας ανακοινώνουμε επανατοποθετήσεις μόνιμων εκπαιδευτικών και τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΠΕ70 σε Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ  στη Διεύθυνση Π.Ε.Κοζάνης όπως πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα  με την 40η/25-10-2016 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Κοζάνης.


Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (epanatopothethseis.xls)epanatopothethseis.xls[ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ]53 kB25-10-2016 14:42
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (topothethseis_ty_zep.xls)topothethseis_ty_zep.xls[ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΥ ΖΕΠ]22 kB25-10-2016 14:16

 

 

 

Το θέατρο αγαπάει τη Διαφορετικότητα


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ξεκινά για δεύτερη χρονιά το θεατρικό εργαστήρι που αγκαλιάζει παιδιά με νοητικές, κινητικές ή άλλες δυσκολίες και παρέχει σε όλους αδιακρίτως το δικαίωμα στη δημιουργία και την έκφραση. Το θέατρο γίνεται τόπος συνάντησης και γιορτής της διαφορετικότητας. Πιστεύουμε πως οι καλλιτεχνικές και θεατρικές αυτές δράσεις (εργαστήρια), και οι τέχνες γενικά οδηγούν σε ολιστική ανάπτυξη της προσωπικότητας, εξελλίσσουν τις ατομικές δεξιότητες, επενδύουν στη φιλία και στην κοινωνικότητα.
Μέσα από την αναζήτηση της ανθρώπινης αυτής συνάντησης επιχειρείται η επανένταξη και η συμβίωση. Η γλώσσα του σώματος, η φωνή, η μουσική, το θέατρο μπορούν  να γίνουν φορείς επικοινωνίας, συνομιλίας, ανταλλαγής  και ανάπτυξης των σχέσεων μεταξυ των ανθρώπων πέρα απο φραγμούς μέσα σε μια καλλιτεχνική διαδικασία.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ένα δρόμο ώστε να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο.  Για ένα ομορφότερο αύριο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Άλλωστε η τέχνη έχει τη δύναμη να μειώνει την απόσταση του μεταξύ μας χώρου.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ: Αναστασία Βαβλιάρα, Μέλπω Βασιλικού, Μαρία Κολτσίδα, Ευριδίκη Μαγουλοπούλου 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Κοζάνης, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης 
Τηλ: 24610 24062, 6987991949

 

 

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»


Οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 3ης και 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Κοζάνης μετά το επιτυχές τρίχρονο πρόγραμμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, συνεχίζουν με ένα νέο κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων.
Για τη σχολική χρονιά 2016-2017, συνδιοργανώνουν, με την Υπεύθυνη Δραστηριοτήτων Αναστασία Σολαχίδου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, την  εκπαιδευτική δράση με τίτλο «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», για όλα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Εορδαίας. 
Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.


Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ekpaideytiko_programma.doc)ekpaideytiko_programma.doc[ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ]42 kB25-10-2016 10:25

 

 

 

 

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου


Σας κοινοποιούμε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.


Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (mhnyma_ypoyrgoy.pdf)mhnyma_ypoyrgoy.pdf[ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ]409 kB25-10-2016 10:09

 

 

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940


Σας κοινοποιούμε το Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (programma_kozanhs.doc)programma_kozanhs.doc[ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ]56 kB25-10-2016 09:59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου