«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητέ Συνάδελφε – Αγαπητή Συναδέλφισσα
Έπειτα από χρόνια στον εκπαιδευτικό χώρο, με γνώση των καθημερινών και χρόνιων προβλημάτων (θεσμικών, οικονομικών και κοινωνικών) της δημόσιας εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού, τις ιδιαίτερες ανάγκες των σχολικών μονάδων και την επιτακτική ανάγκη για γνήσιους αγώνες, έρχομαι να ζητήσω τη στήριξή σου για Πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.
Σε όλους τους ουσιαστικούς αγώνες συμμετείχα ενεργά μέσα και έξω από τον εκπαιδευτικό χώρο. Ποτέ δε συμβιβάστηκα και δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, ποτέ δε σίγησε η φωνή μου απέναντι στον κατακερματισμό της δημόσιας εκπαίδευσης και δεν θα πάψω να φωνάζω και να αγωνίζομαι για το σχολείο και τον εκπαιδευτικό που βάλλεται σε όλες τις εκφάνσεις του εργασιακού του βίου. Η ανάδειξη των εκπαιδευτικών προβλημάτων ως κοινωνικών προβλημάτων στην ελληνική κοινωνία και η προσπάθεια επίλυσής τους ήταν και είναι μια από τις βασικές μου επιδιώξεις σε ζωτικής σημασίας εκπαιδευτικά θέματα και με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση και διασφάλιση του δημόσιου δωρεάν και ποιοτικού σχολείου και του εκπαιδευτικού που το υπηρετεί.
Με παρακαταθήκη την συνδικαλιστική μου πορεία και δράση, την ουσιαστική εμπειρία των χρόνων που βρίσκομαι στον εκπαιδευτικό χώρο, τις βασικές αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της διεκδίκησης, ζητώ τη στήριξή σου για ένα σημαντικό υπηρεσιακό συμβούλιο και θέλω να γνωρίζεις ότι είμαι έτοιμος να συνεχίσω τους δυναμικούς και διεκδικητικούς αγώνες, για τομές και ρήξεις που πρέπει να γίνουν, αφού το ΠΥΣΠΕ αποτελεί ένα χώρο διεκδίκησης για το δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.
Κυριακόπουλος Χρήστος
Εκπαιδευτικός
11ου Δημοτικού Σχολείου
Κοζάνης
Μέλος του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου