«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το αδιαχώρητο στον Αποκριάτικο Παιδικό χορό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Το αδιαχώρητο στον Αποκριάτικο Παιδικό χορό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος παιδικός χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου δημοτικού Σχολείου Κοζάνης την Κυριακή της μικρής Αποκριάς. Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους με τον κλόουν και με πολλές πολλές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει, και χόρεψαν με τους ρυθμούς των dj's. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με πολλά δώρα. ...
Διαβάστε περισσότερα...

kozan.gr: Ίδρυση Επαγγελματικού Ειδικού Σχολείου στην Πτολεμαίδα – Τι συζήτησε, με το δήμαρχο Εορδαίας, σήμερα Δευτέρα 20/2, η η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (Βίντεο)

kozan.gr: Ίδρυση Επαγγελματικού Ειδικού Σχολείου στην Πτολεμαίδα – Τι συζήτησε, με το δήμαρχο Εορδαίας, σήμερα Δευτέρα 20/2, η  η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (Βίντεο)
Το δήμαρχο Εορδαίας επισκέφτηκε, σήμερα Δευτέρα 20/2, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, κα. Βόντσα Βασιλική, με σκοπό να συζητήσει διάφορα προβλήματα, που απασχολούν τα σχολεία της περιοχής, αλλά, κυρίως, για το κοινό στόχο ίδρυσης επαγγελματικού ειδικού γυμνασίου στην Πτολεμαίδα. Δείτε τι είπε για το νέο θεσμό μαθητείας στα ΕΠΑΛ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου