«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

3ο Διεθνές Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 2017 - Υποβολή εργασιών


Επισυνάπτεται η 2η Ανακοίνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (3rd International Conference for the Promotion of Innovation in Education).

Τόπος/Χρόνος: Λάρισα, 13-15 Οκτωβρίου 2017 (Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας)

Διοργάνωση: Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας), το Τ.Ε.Ι.
Θεσσαλίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας. Με την υποστήριξη της εκπαιδευτικής δράσης “Teachers 4 Europe”.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://synedrio.eepek.gr/

Προκειμένου να υποβληθεί μια εργασία πρέπει πρώτα να γίνει “Εγγραφή”
(δημιουργία προφίλ) του συγγραφέα που υποβάλει την εργασία στην εφαρμογή του συνεδρίου (πληροφοριακό σύστημα: SynedrosEEPEK: http://synedros.eepek.gr).

Από την ίδια εφαρμογή μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση για κριτής εργασιών του συνεδρίου (κουμπί «Αίτηση για κριτής»).

Στο συνημμένο έγγραφο περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για την υποβολή των εργασιών και άλλες χρήσιμες επισημάνσεις.

Δημήτρης Κολοκοτρώνης
Πρόεδρος ΕΕΠΕΚ
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (01_ANAKOINWSH_SYNEDRIOY.doc)01_ANAKOINWSH_SYNEDRIOY.doc[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]500 kB22-03-2017 10:34  


 

 

22 Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα Νερού Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων γράφουν ένα παραμύθι για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με θέμα το νερό


Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. στα πλαίσια των διαχρονικών προσπαθειών της για την ευαισθητοποίηση και τη σωστή ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Κοζάνης για την προστασία και την ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δημιουργία προγραμμάτων που αφορούν τα παιδιά.
Έχοντας ήδη την εμπειρία της υλοποίησης του προγράμματος ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ, το οποίο μεταξύ άλλων υλοποίησε και δράσεις στις οποίες συμμετείχαν μαθητές δημοτικών σχολείων με εξαιρετικά αποτελέσματα, πρότεινε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης την προκήρυξη διαγωνισμού μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης για τη συγγραφή και την εικονογράφηση αφηγήματος με θέμα σχετικό με το νερό.
Η Διεύθυνση αποδέχτηκε ευχαρίστως την πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., η οποία προωθείται πλέον σε όλα τα σχολεία και με στόχο η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου και τα αποτελέσματα της να ανακοινωθούν στις 5 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Το αφήγημα που θα κριθεί ως το καλύτερο, από την επιτροπή που θα συγκροτήσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα εκδοθεί με δαπάνη της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και θα μοιραστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κοζάνης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου