«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Tα νέα Πειθαρχικά των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Η Συγκρότηση των Πειθαρχικών Συμβουλίων , στα οποία Προεδρεύει Πρόεδρος Πρωτοδικών και συμμετέχουν δικαστικός από το Ν.Σ.Κ και Διευθυντής Εκπαίδευσης ήδη αποτελεί θέμα συζήτησης στους Νομικούς και Δικαστικούς κύκλους , ως προς τη νομιμοποίηση της σύνθεση

Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Υπογράφηκαν από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου  και αναρτήθηκαν στη "Διαύγεια" οι αποφάσεις συγκρότησης  των Πρωτοβάθμιων  Πειθαρχικών  Συμβουλίων (Β τμήμα) των  Περιφερειακών  Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συγκρότηση των Πειθαρχικών Συμβουλίων , στα οποία Προεδρεύει Πρόεδρος Πρωτοδικών και συμμετέχουν δικαστικός από το Ν.Σ.Κ καιΔιευθυντής Εκπαίδευσης ήδη αποτελεί θέμα συζήτησης στους Νομικούς και Δικαστικούς κύκλους , ως προς τη νομιμοποίηση της σύνθεσης του.
Η ακυρωτική απόφαση του Σ.τ.Ε για τις επιλογές Διευθυντών Σχολείων , εξ αντικειμένου θέτει θέμα Νομιμοποίησης Συγκρότησης Οργάνων στα οποία συμμετέχουν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης οι οποίοι και ψηφίστηκαν από το σώμα αυτό που κρίθηκε άκυρο.
ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ
Για να δείτε τα νέα Πειθαρχικά Συμβούλια πατήστε αντίστοιχα παρακάτω:
1. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
2. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
3. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
4. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
5. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
6. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
7.Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
8. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
9. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
10. Συγκρότηση του Β΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου