«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017




Κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη της Πτολεμαΐδας


Στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για την βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην Πτολεμαΐδα, προχωρά ο δήμος Εορδαίας.
Ο προϋπολογισμός για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 54.560 ευρώ και ήδη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Εορδαίας ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης και προχώρησε στη συγκρότηση της Επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού για την  ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα γίνει με ανοικτή συνοπτική διαδικασία, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.
Με βάση παλαιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνονται οι χρόνοι για όλες τις απαιτούμενες εργασίες συλλογής στοιχείων, επεξεργασία αυτών, αναλύσεις, τεκμηριώσεις, υποβολής προτάσεων ως κειμένων ή ως χαρτών καθώς και όλες οι επιστροφές φάσεων μελετών και διερευνήσεων. Στην αμοιβή αυτή συμπεριλαμβάνονται οι πάσης φύσης εργασίες που μπορεί να κάνουν οι μελετητές και το σύνολο των άμεσων και έμμεσων, γενικών και ειδικών υποστηρικτικών και λειτουργικών δαπανών, καθώς επίσης η υποβολή των στοιχείων της μελέτης σε ψηφιακά αρχεία καθώς και σε έντυπη μορφή.

eprdaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου