«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Κυβερνήτη πρόγονό του

- Δείτε απόγονους του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας και του αξέχαστου Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. - Οι Κρητικοί αγωνιστές και η αγάπη τους στον Καποδίστρια. - Τι λέει ο απόγονος του Καποδίστρια για τους φονιάδες Μαυρομιχαλαίους. - Τι έλεγε ο Κυβερνήτης για αυτούς που παρότρυναν να τον δολοφονήσουν. - "Κυβερνήτη, θα σας δολοφονήσουν οι δύο Μαυρομιχαλαίοι!" "Δεν βαριέσαι, στο τέλος θα σεβαστούν τα άσπρα μου μαλλιά". - Το σκυλί που επιτέθηκε στον Κυβερνήτη προσπαθώντας να τον αποτρέψει να πάει στην ενέδρα των δολοφόνων!

Απάντηση στους μασόνους - Η Αλήθεια για τον Καποδίστρια και την έχθρα του στην μασονία

σχόλιο Γ.Θ : Είναι γνωστή η συνήθεια των σκοτεινών ψευταράδων της μασονίας να βαπτίζουν ως δικούς τους μεγάλους άνδρες που έχουν κοιμηθεί και δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους από την συκοφαντία.
Φυσικά οι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι το πράττουν αυτό για να ανεβάσουν το πρεστίζ τους και να δώσουν αίγλη ισχύος στην σατανοκινούμενη οργάνωσή τους, αλλά ό,τι και αν κάνουν και να μας παρουσιάσουν από τα κανάλια, τις εφημερίδες, τα ιστολόγια και τα σχολικά σκουπίδια που τυπώνουν και τα ονομάζουν βιβλία... τους πήραμε χαμπάρι.
Μην τους ακούτε και μην πιστεύετε τις ακαθαρσίες τους.
Θα φύγουν πίσω, από εκεί που μας ήρθαν...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άμεσα ένα άτομο για θέση Πρωθυπουργού της Πατρίδας μας

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Υπουργείο Παιδείας Ιωάννη Καποδίστρια. Πραγματικά Μέγας!

Ἂν δὲν προηγηθεῖ ἡ πνευματικὴ ἐλευθερία, ἔλεγε, θὰ κινδυνεύσει ὁ ἑλληνικὸς λαὸς ὕστερα ἀπὸ τόσα χρόνια σκλαβιᾶς, ἐξ αἰτίας τῆς ἀπαιδευσίας του, νὰ γίνει θύμα δημαγωγῶν

σχόλιο Γ.Θ : Τύπος ενός άλλου Ιωάννη... Του Ιωάννη Βατάτζη, του μαρμαρωμένου Βασιλιά. Θα μας ξαναστείλει ο Θεός ένα τέτοιο Ιωάννη; Τον αξίζουμε ή θα τον δολοφονήσουμε και αυτόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου