«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Διπλοβάρδιες θα δουλέψουν οι Διευθυντές Σχολείων






Στο  myschool  από σήμερα είναι διαθέσιμο το Βιβλίο Κινητής Περιουσίας για τα Δημοτικά. 



Οι Διευθυντές είναι υποχρεωμένοι να καταχωρίσουν τα στοιχεία του βιβλίου υλικού των σχολείων τους στο myschool, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε ο Υπουργός Παιδείας (Διαβάστε την εδώ)

Σύμφωνα με τον οδηγό οι Διευθυντές θα πρέπει να μεταφέρουν σε ηλεκτρονική μορφή στο πληροφοριακό σύστημα myschool οτιδήποτε είναι αποτυπωμένο   στο βιβλίο υλικού του σχολείου τους.

Τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν στο myschool  για κάθε αντικείμενο( εποπτικά, εκτυπωτές, κ.α)    είναι  μέχρι και 10 και αν πρόκειται για βιβλίο περίπου 17 με ταυτόχρονη αναζήτηση στο αρχείο ή βιβλιοθήκη του σχολείου και άλλων στοιχείων ( ημερομηνία απόκτησης, αρ. τιμολογίου κ.α).

Τα σχολεία που δεν έχουν ηλεκτρονική βάση της βιβλιοθήκης τους θα πρέπει να εξετάσουν ένα ένα τα βιβλία και να καταγράφουν κατηγορία,τίτλος, ημ. έκδοσης, συγγραφέας κ.α

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι περιμένει πολλή δουλειά τους Διευθυντές Σχολείων αλλά και τους εκπαιδευτικούς που πιθανά θα τους ανατεθεί διοικητικό έργο επικαιροποίησης και καταγραφής αντικειμένων και βιβλίων της σχολικής τους μονάδας. . Τον οδηγό καταχώρισης του βιβλίου στο myschool   μπορείτε να τον δείτε εδώ.

 https://fresh-education.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου